Оце так так! Військовий експерт розповів, чому росія завдає авіаударів по Львові

Авіаудари по Львові мають чіткий натяк, через те що через цю область Україні надходить багато військової техніки з Європи. Про це розповів директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

У перші дні повномаштабного вторгнення рекети ворога були спрямовані на: системи ППО, знищити аеродром, авіацію, але їхні задуми були зроблені тільки частково. Але через деякий час ракетні авіаудари були спрямовані на інфаструктуру міста та до сьогодення.

“Ми говоримо про оборонні і ремонтні заводи, які спроможні ремонтувати і виготовляти військову техніку. Паралельно у цьому процесі знищувалися бази, де може бути пальне, арсенали і таке інше. Тобто цей процес йде паралельно з бойовими діями в інших регіонах. Я думаю, що використання ракетного озброєння буде продовжуватися і далі. Але удари сьогодні по Львову в тому числі мали чіткий натяк, з чого ми починали нашу розмову. Тому що Львів є таким хабом, через який заходить закордонна техніка. І тут, можливо, цілі не мали значення для росіян, значення мав сам факт нанесення ударів по Львову, який відбувся сьогодні”, – розповів експерт.