Остання битва буде дуже вашкою! Журналіст повідомив за яким сценарієм буде діяти ворог у вирішальній битві за Донбас

Наступний наступ російської армії швидше всього буде відрізнятися від попереднього. Росія може піти по сирійському сценарію, а це бомбардування по житлових будинках та мирних жителях. Таку думку висловив російський журналіст Ігор Яковенко.

“Прийшов сирійський кат, генерал Дворников, який звик знищувати мирних громадян масово, сотнями тисяч. Думаю, битва за Донбас вестиметься за сирійським сценарієм, коли будуть килимові бомбардування”, – попередив він.

Як пояснив опозиціонер, призначений новим командувачем Збройних сил росії в Україні генерал Олександр Дворніков має досвід війни як у Грозному, і в Сирії. Він переважно використовував метод килимових бомбардувань.

“Дворников нічого іншого не вміє. Він так діяв у Грозному, він так діяв у Сирії. На землі Дворников не працює і, найімовірніше, не вміє”, – зауважив Яковенко.

Він визнав, що Україна, на відміну від Сирії, має в своєму розпорядженні засоби протиповітряної оборони, тож повторення сирійського сценарію не буде. “Тут йому протистоятиме трішки інший супротивник, тому що у сирійців, які чинили опір, узагалі не було жодних засобів ППО, не було літаків. Але з повітря знищувати населення Дворников може, тому буде важка історія”, – сказав опозиціонер.

Він вірить що переможцем у цій війні буде Україна, але незнає коли це станеться.