Вже дуже скоро росіян чекає поганий сценарій у продовольстві продуктів

У росії за декілька тижні погіршиться поставка товарів, – сказали відомі аналітики.

Вони вже відчули на собі цей дефіцит товарів. Через те що закордонні компанії призупинили контракти у догляді російського ринку.

Але це тільки початок, під кінець квітня росія максимально відчує зникнення продукції з полиць магазинів.

Вже з 10-20 квітня розпочнеться друга хвиля змін, у якій російські компанії побачать нестачу лікарських препаратів та продукції категорії “фреш”, під якою фахівці мають на увазі продукцію власного виробництва та свіжі продукти: овочі, фрукти свіже м’ясо та риба. Таку думку озвучив російський підприємець Дмитро Потапенко.

Найбільше страждають ці категорії продуктів від розвитку. Блище до кінця наступного місяця більша кількість компанії можуть зіткнутися з проблемою що у них ряд поставок і платежів стане на інкасо.

Ця категорія продуктів найбільше страждає від розриву логістики. Ближче до кінця квітня багато компаній, у тому числі металургійних, енергетичних, можуть зіткнутися з тим, що у них ряд поставок і платежів стане на інкасо.

“Тому що ціна товару зросла, тобто інгредієнтів у їх кінцевому продукті. Самого товару немає, поставок немає, дістати це неможливо”, – заявив експерт.