Оце так так! Спливла правда де весь цей час перебував Шойгу

Стало відому де перебував очільник російської Міноборони Сергій Шойгу.

Леонід Невзлін, один із колишніх керівників російської нафтової компанії “ЮКОС”, розповідає, куди зник міністр оборони Росії Сергій Шойгу і чи зник через хворобу, чи звільнений за провал в Україні.

Про це він повідомив в ефірі latynina.tv.

Невзлін дав відповідь на те, де перебував Шойгу, виявляється що він їздив просити до КНДР, щоб вони дали росії ракети для війни в Україні.

“Він був посланий на інспекцію ядерних арсеналів, що на Заході сприйняли як лякалку. А потім він зник і за свідченнями з різних надійних джерел, він їздив і просив боєприпаси, ракети в основному, оскільки вони у РФ закінчилися, а російські заводи стоять через санкції. Тут Путіна знову обдурили – там 70-80% імпорту в начинці цих ракет. Тому треба було шукати сумісні ракети і, наскільки я знаю, він домовився про це з корейцями. І ще домовився про розміщення якоїсь бази озброєнь на території КНДР. На якийсь час вони мають частину ракет, якими з ними поділилася Північна Корея. Напевно, вони сумісні до російських”, – говорить один з колишніх керівників компанії “ЮКОС”.

Леонід Невзлін повідомивщо,що Шойгу із таким самим візитом їздив і до Китаю, але там йому також відмовили.

“Була інформація, що він був і в Китаї, і не тільки, але в Китаї йому відмовили. Натомість в Кореї він просидів найдовше. Це була його кінцева точка. Невідомо, які арсенали має КНДР, але, однаково, я впевнений, їх не вистачить для подолання стійкості української сторони”, – розповів він.