Є тільки три сценарії щоб завершити війну з росією, – Арестович

Всі бачать що Кремль хоче переговорів з Україною, але у путіна немає жодної перемоги у цій війні і тому він так тягне з переговорами. Путін хоче щоб його армія здобула хоть одну перемогу і тоді він планує приступити до переговорів із Зеленським.

У Олексія Арестовича є три можливі сценарія закінчити війну з росією, а також розповів як відбуваються процес переговорів з росією.

  • В інтерв’ю блогеру Майклу Накі Арестович заявив, що перший сценарій передбачає підписання мирної угоди, тому що навіть найтриваліші і найзапекліші війни все одно завершуються укладенням мирного договору.
  • Другий сценарій – відмова від підписання мирної угоди та перехід війни у ​​позиційну фазу через відсутність у російської сторони можливостей продовжувати активні бойові дії.
  • Третій сценарій можливий у тому випадку, якщо українська армія через якісь причини не зможе мобілізуватися і зазнає поразки в зоні ООС.

“У нас у цій війні перевага, у нас нарощуються Збройні сили. Але це перевага у довгу, її треба буде реалізовувати місяць чи два ще”, – повідомив Арестович.

За вище сказаними варіантами Арестовича, він зазначив що Українська армія буде весь час додавати боєздатності, а окупантам не буде звідки брати нові сили для бою.

Арестович додав, що вище начальство у Москві все розуміє і хочуть переговорів, але перед зустріччю з Зеленським, путін хоче отримати хоч одну “перемогу”.