Гарні новини з Туреччини! Ердоган дав чітко зрозуміти що його країна готова стати гарантом безпеки України

Ердоган показав Зеленському що він являється справжнім другом України.

Володимир Зеленський разом із президентом Туреччини Реджепом Тайiпом Ердоганом обговорили подальші дії припинення війни на Україні.

Після обговорення всіх питань, Зеленський назвав Ердогана справжнім другом України. Володимир Зеленський виступив із подякую за організацію переговорів із країною агресором у Стамбулі, та намір турецької держави виступити гарантом безпеки для України. Детальніше про розмову глава держави розповів на своїй сторінці у twitter.

Турецький президент заявив про свій намір допомогти організувати зустріч президентів України та росії. Ердоган додав ще, що проведення переговорів у Стамбулі збільнили свою силу на встановленню миру в Україні. Про це повідомили у прес – службі адміністрації президента Туреччини

У свою чергу , у прес – службі адміністрації президента Туреччини повідомили , що Ердоган та Зеленський обмовили підсумки стамбульських переговорів . Турецький лідер підтвердив свій намір організувати зустріч президентів України та Росії . На думку Ердогана , результати зустрічі у Стамбулі надали відчутного імпульсу процесу , спрямованому на встановлення миру в Україні .

Президент Туреччини наголосив на необхідності того , щоб після стамбульських переговорів було направлено певні сигнали для зниження напруженості .