Говорили, балакали – сіли та й Заплакали. Друзі, як виявилося націоналізацію Укрнафти провели м’яко кажучи не зовсім Законно…

Mihail Shnayder

Говорили, балакали – сіли та й Заплакали.

Друзі, як виявилося націоналізацію Укрнафти провели м’яко кажучи не зовсім Законно.

За усіма ознаками, це дуже схоже на рейдерську Схему.

А якщо казати по простому, то під прикриттям “Націоналізації” була організована така собі оборудка, ініціатором якої виступив заступник голови ОП Ростислав Шурма та теперішній керівник Укрнафти і Укртатнафти – Сергій Корецький.

Той самий персонаж, з мільйоною Зарплатнею.

Цю схему під їхнім керівництвом проводили за допомогою заступника голови податкової служби Євгенія Сокура, який анулював ліцензію Укртатнафти на виробництво Пального.

А причиною названо… прострочений платіж у 780 ГРИВЕНЬ.

Вдумайтеся в ЦЕ.

Через 780 гривень – зупиняється останній виробник пального в Україні, під час Війни.

Також у цій схемі були задіяні кадри з ДФС, а допомагав їм Руслан Магомедов з комісії по цінним паперам та фондовим ринкам, який перевищивши повноваження, змінив правила гри, аби дозволити “Переоформити” Укрнафту і Укртатнафту якомога Швидше.

Ну а саме цікаве полягає у тому, що команда Шурми і Корецького через нашвидкоруч організовану “Націоналізацію” припустилась грубих юридичних помилок, які за бажання екс-власників дозволять їм в суді легко повернути Акції.

Ну і наприкінці хотілося би зазначити, що головне, щоб ігри можновладців та нових керманичів не призвели до повної руйнації Компанії.

Адже на кону стоїть питання не власності, а оборони всієї нашої Держави.

Ну а про масштаби порушень і зловживань “Команди” Шурми і Корецького, а також неправду щодо діяльності Укрнафти – дивіться у цьому розслідуванні – https://t.me/insiderUKR/52242