Ось все і вилізло! Охоронець який не відкрив двері укриття у Києві виявився рашuсtом, який ненавидів Україну та заперечував її існування

Ну ось і вилізло. Охоронець виявився рашистом, який ненавидів Україну та заперечував її існування.

Охоронець закритого укриття пропагував комунізм: в СІЗО йому вручать нову підозру

У коментарі 24 Каналу речниця столичної прокуратури Надія Максимець повідомила, що охоронцю Вадиму Мошкіну у найближчу годину вручать ще одну підозру. Виявляється, його діяльність розслідували давно – чоловіка підозрюють у виготовленні та поширенні комуністичної символіки за змовою з групою осіб.

Мошкін та його дружина, разом з групою інших громадян, які називають себе “Всесоюзне об’єднання виборців народів СРСР”, надсилали на адреси державних органів та комунальних підприємств листи, у яких писали, що проголошення незалежності України, як і розпад СРСР, нібито були незаконними. Саме тому вони буцімто не зобов’язані платити за комунальні послуги. Примітно, що як і в Мошкіних, так і в їхніх однодумців назбирався великий борг за “комуналку”.

Листи були “прикрашені” комуністичною символікою й надходили навіть після повномасштабного вторгнення, впродовж 2022 – 2023 років. Серед підписантів вказано прізвище охоронця. Усі заявники підписувались як громадяни неіснуючого УССР.