Серце розривається від болю… Песик лежить на уламках зруйнованого російською ракетою будинку на Львівщині. Власники тваpинки загинули…

Песик лежить на уламках зруйнованого російською ракетою будинку на Львівщині

Власники тваринки загинули, повідомляють кореспонденти Суспільного із місця події.

Нагадаємо, 9 березня у Золочівському районі під час повітряної тривоги впала ворожа ракета.

Загинули 5 людей: троє чоловіків та двоє жінок. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Сьогодні, близько 4 години ранку, у Золочівському районі під час повітряної тривоги впала ворожа ракета. Загинули троє чоловіків та двоє жінок, які в цей момент перебували вдома. Пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж та кілька господарських будівель.

Вогонь загасили. Розбір зруйнованих будівель уже завершили. До робіт залучили 28 рятувальників, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок. Дякую усім, хто оперативно працював над усуненням наслідків ракетної атаки. Вічна пам’ять нашим землякам, які невинно загинули від poсійськиx нелюдів. Решту ракет, які перебували у повітряному просторі Львівщини, сили ППО збили. Дякуємо за захист. Джерело

Скільки саме ракет знищили над нашою областю сказати не можу, цю інформацію відповідні служби попросили не оприлюднювати. І прошу жителів області теж не повідомляти про такі речі, доки це не зроблять офіційні джерела, лише в них є перевірена інформація, лише вони зроблять це з врахуванням усіх безпекових моментів. Не допомагайте окупанту! Ворог має бути у повному невіданні!

Ця ракетна атака на енергетичну ситуацію в області не вплинула”, – повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих.