У Придністров’ї місцеві жителі побачили літеру “Z” у маршрутці водія. А те, що було дальше потрібно побачим на власні очі…

Підліток поставив водієві маршрутки питання, навіщо він розмістив у салоні Z-ky, і назвав її “сміттям”.

У соціальних мережах з’явилося відео конфлікту в маршрутці Придністров’я (окупована Росією частина Молдови), під час якого проукраїнськи налаштований молодик почав тролити водія, який розмістив у салоні авто над своїм сидінням російську Z-ky з георгіївської стрічки.

Кадри у своєму телеграм-каналі опублікував український журналіст і блогер Денис Казанський, який зазначив, що інцидент стався в місті Бендери, яке знаходиться під контролем так званої “ПМР”.

Знімаючи конфлікт на камеру мобільного телефону, підліток запитав чоловіка про те, навіщо він розмістив у салоні Z-ky, називаючи її “сміттям”.

“Що у вас за сміття тут висить?” – Заявив хлопець.

Це викликало вибух агресії водія, який зупинив маршрутку і кинувся на підлітка через образу Z-ku, під знаком якої російська армія здійснила вторгнення в Україну.

“Бендери, Молдова. Місто під контролем так званої ПМР. Адекватна молодь тролює боягузливу Z-м***”, – коментує відео Казанський.

Джерело