Отримає достойне покарання! Працівник військкомату, який “зaпaлювaв” в барі на 8-ме березня, відповість перед законом (ВІДЕО)

На початку березня 2023 року, до мережі потрапило відео, де зображено заступника начальника військкомату Болграда, підполковника Володимира Руснака, який танцює під російську пісню “Алкоголічка” Олександра Реви. Відео стало приводом для проведення дисциплінарної перевірки та подальшого покарання військовослужбовця.

У зв’язку з цим інцидентом, в Оперативному командуванні “Південь” було прийнято рішення про направлення підполковника Руснака на службу до одного з бойових підрозділів. Також командування висловило свою засудження легковажної та безвідповідальної поведінки посадових осіб з органів оборони в умовах воєнного стану.

У заяві, яку оприлюднив об’єднаний координаційний пресцентр Сухопутних військ Збройних сил України, наголошується на необхідності мотивованої та свідомої боротьби з ворогом, а також на відповідальності кожного військовослужбовця за моральний образ та морально-психологічний стан всього війська.

Якщо відео не відкривається в статті його можна переглянути за посиланням.