“Не маю часу, я працюю”: Ось так відповів на питання син міського голови, як опинився на Балі.

На початку цього тижня стало відомо, що Олег Станіславський, син міського голови Коломиї, виїхав за кордон до іншої країни. За інформацією блогера та журналіста Костянтина Андріюка, Олег разом зі своєю дружиною перебувають на Балі, де відпочивають і підтверджують це своїми світлинами.

Відповідно до законодавства України, виїзд за кордон потребує спеціальної дозволу, але Олег Станіславський не виконав цю вимогу. Зараз син міського голови перебуває за кордоном без дозволу влади.

“Не маю часу, я працюю. Дякую, до побачення”, — сказав Олег Станіславський.

Про виїзд Олега Станіславського за кордон військовослужбовець Збройних сил України родом з Коломиї Євгеній Гапич висловив свою думку. Він зазначив, що порушення закону є неприпустимим і тим більше, коли його допускають вищі посадовці.

“Виникає питання: а за що ми воюємо? От ми зараз відвоюємо, і я маю приїхати на “цивілку” після війни й знову воювати з такими, як Станіславський? Там воюй, потім там воюй, все життя воюй? Та я теж хочу нормально жити. Моя родина хоче нормально жити, тихо, спокійно. І знову ж: всі дивляться: “От військові прийдуть, порядок наведуть”. Та питання, коли ми приїдемо. Й чи взагалі приїдемо. Обурює. Все це обурює”, — каже Євгеній Гапич.