Давайте зр0бимо їх відомими! Ось ці два хлопці ж0рсток0 побили ветерана. Але те, що відбулося далі неприпустимо…. (ФОТО)

Нещодавно у Києві сталася подія, яка шо**вала громадськість. Під Жилянським шляхопроводом двоє невідомих осіб жорс**ко побили ветерана Віктора Сімончука. Чоловік звернувся до лікарні, щоб отримати допомогу, але медики відмовили йому, думаючи, що він – безхатько.

Інцидент стався під час денного світла, коли Віктор Сімончук повертався додому після зустрічі з друзями. За його двоюрідним братом на пішохідному переході почали ганяти двоє невідомих осіб, які потім жорс**ко побили його під Жилянським шляхопроводом. На щастя, інцидент було зафіксовано киянином Андрієм Пархоменко, який опублікував фото потерпілого та описав подію у своєму пості у Facebook.

Найбільш ш*куючим було те, що після нападу медики відмовили Віктору Сімончуку у наданні допомоги, думаючи, що він – безхатько. Чоловік отримав багато травм, включаючи серйозні травми голови, і йому була необхідна невідкладна медична допомога. Проте через недбалість медиків, йому не отримали ніякої допомоги.

І додумались все це знімати на камеру, де вони зі словами “смотрите, как мы х**рим дедушку” продовжували кал*чити, забрали якійсь копійки і окуляри”, – розповів Пархоменко.