В ОП сколихнули заявою коли ЗСУ звільнять Крим…

Як тільки ЗСУ підійдуть до Криму, звільнення півострова відбудеться дуже швидко, запевнив Олексій Арестович.

Росії не вдасться утримати під своїм контролем Крим Падіння півострова відбудеться у найкоротші терміни.

З такою заявою увечері 26 листопада виступив радник Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу “Фейгін LIVE”.

“Підхід Збройних сил України до воріт Криму означає знесений Кримський міст, який неможливо (буде – ред.) експлуатувати. Постачання піде кораблями. Але до будь-якого корабля, який спробує туди поткнутися, до будь-якого літака, який туди спробує долетіти, спокійно діставатимуть. українські ракети – “Гарпуни” і “Нептуни”. Підійшовши до Криму, вони перекривають усе, що далеко за межами Криму… А що зроблять “Хаймарси” з тими, хто залишиться в Криму… поля, казарми, штаби, склади тощо”, – розповів радник.

Він уточнив, що Крим стане пасткою для окупаційної армії РФ.

“Нагадую, що за всю російську військову історію Крим жодного разу не вдалося відстояти. Його завжди брали ті, хто хотів його взяти. Німці взяли його без єдиного танка, піхотними підрозділами. При тому, що радянських танків там було – мама люба!” – розповів Арестович.

Він упевнений, що перед здаванням Криму російські військові та ФСБшники та гауляйтери почнуть масово вивозити свої сім’ї через ще цілий Кримський міст.

“Це обов’язково буде. Це буде швидше, ніж ми всі очікуємо”, – розповів представник ВП.

Він додав, що влада РФ дуже пошкодує про те, що зробила сакральним Крим. Після поразки з путінського режиму спитають за все.

“Коли путінська Росія втратить всі захоплені українські території, боєздатну армію, економіку і майбутнє, громадяни, що бунтують, почнуть шукати винних у цій авантюрі. Лавров буде спочатку цього списку, разом з Путіним і Шойгу”, – констатував Арестович.

Джерело