росіяни жаліються на те як до них почали ставитися в країнах Європи (ВІДЕО)

З перших днів вторгнення російських військ в Україну, весь Світ почав ставати на захист Українців. І кожна із держав почала вимагати зупити це божевілля. Але не все так добре у росіян які зараз за кордоном, їх там називають русофобами і фашистами.

У більшостях закладах Європи громадянинам росії заборонили відвідувати кафе,ресторани і в тому числі косметологічні клініки і готелі. В мережі зявилось відео як мігранти жаліються на ненависть з боку європейців.

Мігрантка у відео розказала, “що до нас тепер ставляться, як до фашистів у 1944 році”.

У декількох країнах Європи заявили: що не будуть обслуговувати росіян у кафе, (Іспанії, Німеччині і Португалії). У клініці Німеччини не будуть надавати косметологічні послуги та пластикову хірургію для росіян.

А ще мігрантів звинувачують, у тому: що вони винні що український народ вмирає від рук їхніх військових. Росіянка з Австрії зізналася, що їй страшно спілкуватися російською.

У соцмережах говорять, що всі росіяни повинні нести відповідальність за скоєне їхньою країною. Вони повинні виходити на вулицю,і виступати проти путінського режиму, а не відсиджуватися у готелях.

Як ставляться до росіян за кордоном після вторгнення Росії до України. Промовисте відео
Користувачі соцмереж стверджують, що росіяни самі винні в тому, що їх тепер ненавидить весь світ