Я в курсі, що розпочалось літо і скоріш за все думки багатьох з вас вже зайняті планами про відпустку. Але, хочу попросити вас про одне…

Привіт, мій Незламний Народе!🇺🇦

Я в курсі, що розпочалось літо і скоріш за все думки багатьох з вас вже зайняті планами про відпустку. В свою чергу, ми – військові, продовжуємо нашу працю і робимо все, щоб наблизити той момент, коли ви нарешті зможете остаточно повернутись в свої домівки і жити під мирним небом. Ми робимо все за для цього.

А тепер до суті.

Ми з побратимами, штурмовий підрозділ військових, котрі свого часу звільняли н.п. Херсонщини наразі готуємось до наступу на іншому напрямку, збираємо кошти на автомобіль. Не здійсненна мрія-пікап. Ні, не так, нам ПОТРІБЕН саме пікап. Я хочу наголосити, що ця автівка буде саме для евакуації. Ми не ходимо пішки, в нас звісно є автівки для переміщення особового складу. Але нам конче необхідна автівка для евакуації побратимів з вогневих точок!!!🆘

Як би там не було, просити – не так важко і боляче, як не мати змоги евакуювати побратимів. Саме тому я прошу Вас зараз про допомогу, щоб не було боляче потім.

Я прошу вас включитись максимально і якщо немає можливості допомогти донатом, то обов’язково зробіть репост цього збору.

Ваші донати – це врятоване життя пораненого військового. Це шанс повернути живим сина до матері, чоловіка до дружини.

Врятуємо Україну, або загинемо у боротьбі за Неї… Не дозволимо нікому плямити слави, ні честі Моєї нації!!!

Сума збору: 250 000 грн.

Картки для донатів :

5375411206174901

Бєлкін Віталій

https://send.monobank.ua/jar/7N7VfMDBTW

Для приват банку:

4149499809436833

Бєлкін Віталій

Для клієнтів інших банків:

(Картка дружини)

5168745127697263

Бєлкіна Іванна

Разом до перемоги !!!

молодший сержант

248-го ОБТрО

Віталій Бєлкін

позивний «ТікТок»

Виталий Белкин