“Якщо тут ми виживем, то ми з тобою братче заживем”: такі були останні слова 19-річного Олексія, який обороняв “Азовсталь”

У Чернівецькій області попрощалися з героєм, захисником “Азовсталі” Олексієм Карлійчуком, який загинув на передовій у Маріуполі майже рік тому. Цю новину повідомили на сторінці “Суспільного” у Facebook.

За словами друзів та односельців, Олексій був надзвичайно відданий своїй справі і зі своїми товаришами з “Азовсталі” захищав нашу країну від окупантів. Цей молодий хлопець був тією людиною, яка завжди допомагала іншим і не шкодувала зусиль, щоб допомогти своїм товаришам.

Із великим сумом батько та друзі Олексія згадують, як вони шукали його, коли він зник на передовій. Вони сподівалися, що він у полоні і чекали на обмін. Але пізніше стало відомо, що Олексій загинув і його тіло довгий час перебувало в морзі.

Недавно ДНК-експертиза підтвердила, що це дійсно був Олексій, і його родина змогла його поховати вдома. На похоронах присутні були друзі, рідні та колеги з “Азовсталі”, які зібралися, щоб вшанувати пам’ять героя.