Яременко все сказав! Чалий маніпулює Україною для припинення війни не на нашу користь

М’яко кажучи, є дві непереконливі позиції. Давид Арахамія – Територіальна цілісність України не поступається. правда? То що є предметом 15-річних переговорів з росією щодо Криму та Севастополя зокрема?

Олександр Чалий – Ця угода стане способом припинення війни. правда? Невже ніхто не вірить, що війна закінчиться без повернення Криму та Альделло?

На перший погляд, Чарлі пропонує досить пряму спробу переконати Україну відмовитися від ідеї вступу до НАТО під виглядом «гарантій безпеки». тільки При цьому Чарлі також необачно маніпулював, називаючи Україну позаблоковою та нейтральною країною.

Цього немає в конституції, і якщо це згадується в якомусь історичному документі, але не відображено в чинній конституції, то для істориків, а не політиків чи дипломатів.

Загалом, Чалий є експертом у просуванні дружнього компромісу з Україною.

На жаль, Мустафа Джмілєв, який не має дипломатичного досвіду, прокоментував речі, які йому не дуже відомі. Ключовий момент про те, що немає військового вирішення проблеми Криму, справедливий лише за відсутності російських військ. Але наші переговорники не змогли з цим погодитися.

Так що це не працює – дипломатичне рішення для України і військове рішення для росії.

Богдан Яременко