Із такими діями російського командування, Україна має набагато більші шанци на перемогу у цій війні, – Стрєлков

Ігор Стрєлков упевнений, що без загальної мобілізації російська влада немає ніяких шансів на перемогу у цій війні.

росія зазнає шалених втрат у цій війні. Таким чином, якщо не буде оголошено загальну мобілізацію, то росію чекає поразка.

Такі прогнози дав диверсант Ігор Стрєлков.

Стрєлков впевнений, що Україна має більше шанців на перемогу.

“Без мобілізації, зокрема економіки, цю війну виграти РФ не зможе. Ніяк! А ось Україна зможе, бо вона мобілізацію проводить, а зброї їй дадуть скільки завгодно, – констатував диверсант ФСБ.

Він незаперечує ту інформацію, що росія приховано мобілізує контрактників на війну з Україною.

Через дефіцит військових, російська влада буде кидати ненавчених хлопців на м’ясо.

“Дуже показова у цьому плані мобілізація на Донбасі (примусове залучення до війни громадянських у невизнаних “Л/ДНР” – ред.). Поставили до ладу людей, які не знали, з якого боку заряджати автомат. Та ще їх озброїли трилінійками (застарілі гвинтівки Мосіна, які в Росії почали використовувати в 1891 – ред.) … Не знайшли автоматів для озброєння! Видали радянські старі каски, ватники, штани… І цих людей одразу почали вводити в бій… Якщо те саме робитимуть із російськими контрактниками, результат буде такий самий! Величезні втрати без результату, – розповів диверсант.

“Підтримувати штани нашим генералам, які, як з’ясувалося, воювати не вміють від слова “взагалі”… Китай не буде”, – запевнив Стрєлков.

А за той час, Захід буде впроваджувати нові санкції проти росії.

“Якщо зараз вони якусь рамкову угоду підпишуть, припинять вогонь та почнуть відведення військ, усе! З цього моменту покотиться ковзанка нашої капітуляції», – констатував Стрєлков.