Окупант, що насміхався з України – вже “відпочиває”! Сьогодні його відправили до Кобзона. Бумеранг повернувся назад…

Бумеранг завжди повертається до того, хто його запустив. Відплата президентові країни-агресора, поза сумнівами, неминуча, але поки що розплачуються виконавці. Ті, що повірили в міфічних нацистів і необхідність “звільнення народу України” і виконали злочинний наказ, стабільно перетворюються на “вантаж 200”.

За офіційними даними Генерального штабу Збройних сил України, з початку повномасштабного вторгнення російська армія втратила вже понад 31 тисяч осіб особового складу.

І незважаючи на те, що в Росії визнають набагато скромніші втрати (МО РФ видавило із себе ще в березні, що вбито всього 1351 військовослужбовця), ситуації це не змінює: потік трун у різні регіони Росії не те що не припиняється, а навіть дуже стабільний.

Щоправда, не всім родичам вдасться поховати своїх батьків, чоловіків, синів, які загинули на розв’язаній Кремлем війні. Солдатів, котрі стали гарматним м’ясом, при відході свої ж кидають на полях битв або ж спалюють у мобільних крематоріях. Як то кажуть – немає тіла, немає справи.

“Така ситуація повністю влаштовує російських воєначальників, та й Путіна теж. В умовах найжорстокіших санкцій, під які потрапила Росія, виплати за смерть військовослужбовців лягли на бюджет важким тягарем.

Як повідомлють раш#стські ЗМІ, загинув Олексій Малов, що приїхав маролдерити в Україну …Також варто нагадати, що нещодавно цей “горе-герой” насміхався з України.Джерело