Окупанти в паніці! У Маріуполі орки бояться воювати проти таких потужних ЗСУ

У росії повідомили про стан своєї армії у найгарячіших і на “найуспішніших” за версією вєлікай пропаганди її ділянках. Де дойшло до того, що пропаганда обманює народ, і так само військові обманюють пропаганду.

“Пацани масово відмовляються йти в бій, піхоти у нас більше немає”. В армії РФ зростає кількість відмовників і дедалі більше втрат. У тому числі й у Маріуполі, розповів один із окупантів, що брав участь у захопленні міста.

Пропагандиські канали вже показують картинки, що нібито вони “звільнили Маріуполь”, але насправді там і надалі відбуваються важкі бої за місто.

Солдат із 8-ї гвардійської загальновійськової армії, яка стоїть під Маріуполем, розповів російському опозиційному виданню «Можемо пояснити» про ситуацію в лавах військових. «Тут відбувається пи**ець. Було 60 танків, залишилося 6. Екіпажів, звичайно, більше, але 102-й полк [зі 150-ї мотострілецької дивізії] цілком ро**бали із засідки. Командир їм казав “розвідка боєм, розвідка боєм”, хоча всі знали і просто кинули в м’ясо, – обурюється співрозмовник “МО”

«Хлопці масово відмовляються йти [в бій], піхоти у нас більше немає, всі відмовляються. Повна дупа», — не соромиться у висловлюваннях солдатів.

Пост українського каналу «Шукай своїх» підтвердив слова співрозмовника «Можемо пояснити». 26 лютого, через два дні після початку боїв, було показано відео полонених бійців 102-го мотострілецького полку. На початку березня там оприлюднили список особового складу розбитої «3-ї танкової роти 102 полки», в якому стверджується, що більшість військовослужбовців загинули. 

Раніше родичі інших військовослужбовців повідомляли “МО”, що 8-а армія зазнала великих втрат у Маріупольській битві. Вони також повідомили, що солдатам пообіцяли гроші та повернутися додому. При цьому вони платять чималих 55 доларів за добу.