Перемога вже скоро! Арестович заявив що у ворога вже майже не залишилось сил у всіх напрямках

Радника керівника Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував події які відбуваються в Україні. Він заявив що до кінці квітня або до початку травня ворог просто видихнеться, і не буде мати сил продовжувати цю війну.

У ефірі національного телемарафону Арестович зазначив що у окупанта не залишиться сил, і нашим воїнам буде набагато легше дотиснути ворога,і перемогти.

“Кінець квітня – початок травня вони здохнуть, не зможуть наступати. Навіть якщо залишаться на нашій території, тільки з’явиться зеленка, будемо лупити їх стоячих на місці, силами воєнних і місцевих. Селяни швидко їм покажуть, як це – стояти на місці в країні, яка тебе ненавидить”, – зазначив Арестович

Також радник керівника ОП наголосив, що навряд чи окупанти повернуться до Києва на позиції, які вони покинули. Адже, за словами Арестовича, ніхто не здає оборонні позиції, щоб потім знову їх брати, тоді вже легше їх просто утримувати. Крім цього, щоб повернутися, їм потрібно більше військових сил, яких в рф уже немає. “Треба бути повними ідіотами, щоб знову кидати сили на Київ. Якщо підуть знищимо”, – сказав Арестович.

Він зазначив що, на даний час ворог стягує велику кількість техніки на схід, і в цьому напрямку планує наступ. Але Арестович мало що вірить в успіх у цьому наступі.