Сказані ним слова неначе грім посеред ясного неба.. Шольц дав невтішний прогноз скільки часу ще може тривати війна в Україні…

Канцлер Німеччини Олаф Шольц висловив свою думку щодо конфлікту між росією та Україною, застерігаючи, що війна не закінчиться найближчим часом. Його заява свідчить про серйозну обуреність та хвилювання щодо ситуації на сході України та небезпеки, яку несе з собою конфлікт для Європи в цілому.

За словами Шольца, мирне врегулювання конфлікту є неможливим, оскільки росія не готова до компромісу. Він також попередив, що після закінчення бойових дій процес відновлення буде довгим та складним, і потребуватиме значних зусиль.

Проте, важливо зазначити, що канцлер Шольц не втрачає надії на мирне врегулювання конфлікту та прагне продовжувати діалог з росією. Водночас він наголосив, що Україна та її партнери мають бути готові до будь-яких можливих розвитків подій на сході країни.

У своїй заяві канцлер Шольц також підкреслив, що Росія не може диктувати умови для миру. Це є важливим кроком у напрямку забезпечення незалежності та цілісності України, які є невід’ємними складовими безпеки та стабільності в регіоні.

У зв’язку з цим, варто зазначити, що канцлер Німеччини виступає за збереження та зміцнення оборонної потужності України, яка зможе захистити свої кордони та державні інтереси.