“Удар нижче пояса”: Дмитро Гордон у прямому ефірі одним словом розніс усю пропаганду Скабєєвої (ВІДЕО)

Вчора в соціальних мережах з’явилася новина про те, що відомий український журналіст Дмитро Гордон зумів одним словом розірвати всю пропаганду російської журналістки Ольги Скабеєвої. Це сталося в ході дискусії між ними, яка відбувалася в ефірі її телевізійного шоу.

Ольга Скабеєва – це відома російська пропагандистка, яка часто займається дискредитацією України та її громадян. Вона регулярно з’являється на російських телеканалах та інших медіа-платформах з метою поширення неправдивої інформації та зневаження українців.

Але цього разу все сталося по-іншому. Скабеєва запросила на свій шоу Дмитра Гордона, відомого українського журналіста, заздалегідь знаючи, що він відмовиться. Однак Дмитро прийняв виклик і підключився до стріму.

Спочатку діалог був спокійним, але Скабеєва почала ображати Дмитра та нести неправдиву інформацію про Україну на всю свою аудиторію. На що Дмитро відповів їй більш жорстко. Здавалося, що обговорення між ними перетворюється на конфлікт.

Однак у той момент Дмитро знайшов одне слово, яке знівелювало всю пропаганду Скабеєвої і змусило її замовкнути. Це слово стало справжньою знахідкою в ході дискусії між ними.

Якщо відео не відкривається в статті, його можна переглянути за цим посиланням.