Вчинком Залужного під час похорону “Да Вінчі” пишається вся країна…. Він підійшов до матері та дружини Героя і… (ФОТО)

Україна втратила ще одного Героя – Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла, який загинув на сході країни 7 березня. На його пошанування у Києві відбулися похоронні обряди, на які прийшли тисячі людей.

Дмитро “Да Вінчі” Коцюбайло був командиром спеціального підрозділу “Вовки Да Вінчі”. Він був відомий як талановитий та винахідливий військовик, який вмів знаходити нестандартні рішення у складних ситуаціях. Дмитро Коцюбайло став наймолодшим Героєм України, нагородженим посмертно.

На церемонію похорону Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла прийшли представники влади та військові діячі. Міністр оборони Олексій Резніков, начальник ГУР Кирило Буданов та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний прийшли, щоб провести в останню путь захисника. Головнокомандувач написав зворушливий пост, присвячений “Да Вінчі”, в якому зазначив, що Дмитро був справжнім Героєм, який зробив великий внесок у захист України.

Тисячі людей також прийшли на Майдан Незалежності, щоб провести в останню путь Дмитра Коцюбайла. Вони підняли прапори України та скандували гасла підтримки українським військовим. Відчуття глибокої втрати та шанування для Героя були дуже відчутні.