“Всьо! нам канєц!!! Ааааааааааа, памагітє!”: Скабєєва визнала близькість краху росії (ВІДЕО)

Рішення партнерів надати Україні танки неабияк налякало росіян та їхню пропаганду. Дійшло до того, що в ефірах вже говорять про те, що так Росії і до поразки у війні не зовсім то далеко.

Зокрема про це заговорила одна з “найяскравіших” пропагандисток Кремля Ольга Скабєєва під час свого шоу.

Її паніку в ефірі 24 Каналу потролив наш ведучий Арсен Цимбалюк.

Танки налякали Скабєєву до усрачки!

Під час свого шоу Ольга Скабєєва визнала, що все це “має дуже небезпечний вигляд”. Мовляв, росіяни боялися поставок танків з Німеччини, а тут долучилися ще й Сполучені Штати Америки.

У вас особисто встигає вкладатися в голові інтенсивність поставок? Учора були танки, тепер – літаки, – запитала Скабєєва в спікера з підрозділу кадирівських військ.

Пропагандистка сама випереджає події та розповідає своїм глядачам, що Україна вже ось-ось отримає від західних партнерів ще й винищувачі. Та каже, що “нічого страшного”.

“Я не закликаю лякатися. Просто потрібно чи то тактику змінювати, чи то своє ставлення до цього. Усе дійсно стає критично небезпечним (для Росії, звісно – 24 Канал)”, – визнає російська пропагандистка.

Такі заяви мають чітку мету. Через поставки західної зброї Кремлю критично необхідно оголосити про початок “всенародної священної війни проти всього НАТО”.

І якомога швидше нагнати на фронт якомога більше м’яса. Адже ж відомо, що найефективніша зброя проти американських ракет і винищувачів – це якраз мобілізовані з автоматами Калашникова в руках, – іронізує ведучий 24 Каналу Арсен Цимбалюк.

Сімоньян не відстає.

Звісно ж, Ольга Скабєєва й поряд не валялась з головною фаталісткою всія Росії Маргарітой Сімоньян. Вона боїться, що Росії банально нічим відповісти на підтримку України Заходом.

До питання про те, куди це йде та як це закінчиться. Звісно, будуть і літаки, і далекобійні ракети, і все, що є в арсеналі, буде. Вони як малі діти чекають, що ми можемо зробити у відповідь. Я не знаю, що ми можемо зробити, – зізналась Маргаріта Сімоньян.

Звісно ж, пропагандистка одразу заговорила за ядерну зброю. Втім, каже, що не стала б застосовувати її “в нашій країні”, бо, мовляв, пташки й квітки ні в чому не винні.

Та Сімоньян чудово розуміє, що в лякалки ядерною зброєю не повірять вже навіть самі росіяни. Тож вона вигадала спосіб, як лякати нею по-новому.

“А як там почуваються таліби? Їм нічого не треба? Можливо, ми Ірану можемо чимось допомогти? Що Ірану треба? А Північній Кореї – ми не маємо чим допомогти чи що?” – завелась російська пропагандистка.

Саме зараз до російських пропагандистів починає доходити, що весь їх ядерний шантаж Росії, вся їхня політика останніх 15 років провалилися – раз і назавжди. У той момент, коли канцлер Німеччини оголосив про передачу танків Україні.

Хто передасть Україні танки.

Вагомий внесок у постачання танків Україні зроблять США та Велика Британія. Штати передадуть Україні 31 танк M1 Abrams, а Об’єднане Королівство – 14 танків Challenger 2.

Та справжнім зрушенням було рішення Німеччини передати Україні танки Leopard 2. Цей вид озброєння нам нададуть також Польща, Нідерланди, Норвегія, Іспанія, Фінляндія, Канада й Данія.

Крім того, Україна отримає ще й модернізовані Т-72 – від Польщі, Марокко та Чехії. Водночас Франція передає нам легкі колісні танки AMX-10 RC і розглядає можливість надати важкі танки Leclerc.

Джерело