Сімоньян облажалась в прямому ефірі… Як це низько з її боку: вона заявила, що російська армія програє через…

Симоньян заявляє, що слабкість армії РФ в Україні пояснюється великою любов’ю до українців, оскільки Москва нібито “береже братський народ”.

Російська пропагандистка Маргарита Сімоньян знайшла нове пояснення провалу вторгнення армії РФ до України. У прямому ефірі телеканалу НТВ вона заявила, що Путін і російська влада вважають народ України “братським” по відношенню до Росії і нібито саме тому ведуть війну в півсили, щоб “Україна не постраждала”. Фрагмент відео на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter опублікував опозиційний російський блогер Рустем Адагамов.

Симонян стверджує, що слабкість російської армії в Україні пояснюється великою любов’ю до українців.

“Репліка про те, що в Україні ми впораємося ледве-ледь. Ми не впораємося в Україні ледве-ледь, ми воюємо там лівою п’ятою задньої ноги. Йдеться про територію України, яку наш президент і наш народ вважають з нами одним народом. яким пов’язує нас спільна історія, спільна кров, спільна Друга світова війна і тому ми намагаємося воювати так, щоби мінімально нашкодити” , – заявила вона.

При цьому зруйновані вщент українські міста, тисячі вбитих мирних жителів говорять про інше, проте пропагандистка вважає за краще не помічати “незручну правду”.

Більше того, відсталість російської армії, перекидання танків Другої світової війни та нестача боєприпасів говорять про те, що Росія вичерпала свої військові можливості, значно переоцінивши сили так званої “другої армії світу”.Джерело