Вчора ЗСУ у героїчному бою на Донбасі, розтрощили цілий підрозділ окупантів із Чечні, – Генштаб

У Генштабі України повідомляють, що вчора на Донеччині Збройні сили України повністю знищили військовослужбовців Чечні з міста Шалі, 1-ї батальйонної тактичної групи, 70 мотострілецького полку , 42 мотострілецької дивізіїі, 58 армії.

“Ця купа знешкоджених тіл – лише частина батальйонної тактичної групи, яку воїни Сил оборони України знищили під час штурму низки населених пунктів у Донецькій області. Командир БТГр разом зі своїм начальником штабу були ліквідовані під час обстрілу у своїй БМП-3. З усіх, хто перебував у тій машині, тимчасово вижив лише сержант Магомедов. Обгорілого, небагатослівного і майже мертвого його знайшли наші вояки”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначив Генштаб, що знешкоджені чиченці брали участь у війні в Сирії.

“Як виявилося, досвід війни з беззахисними людьми не допоміг росіянам під час зустрічі із нашими захисниками. Перетворення здорових окупантів на знешкоджених стало можливим завдяки чіткій взаємодії воїнів Сил оборони України. Відпрацювавши завдання на вказаній ділянці, воїни Сил спеціальних операцій приступили до виконання нових задач”, – повідомили у Генштабі.