Актриса Тетяна Лазарєва дала дуже цікаве інтерв’ю що чекає на народ росії після закінчення війни в Україні (ВІДЕО)

Російська актриса Тетяна Лазарєва відчула на собі те що відчуває зараз кожний українець. Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну актриса перебувала в Києві передають Патріоти України.

За час перебування в Україні Тетяна Лазарєва не одноразово називати речі своїми іменами, на початку вторгнення росії вона прямо заявляла що це ніяка не “спец операці” а заявляла що це повномаштабне вторгнення на територію України. Після таких заяв дорога до росії їй тепер закрита.

Ще у 2014 році вона була проти окупації Криму.

Вона нещодавно виїхала з України в Іспанію, де і дала інтерв’ю українським Медіа в якому заявила що за скоєне на Україні буде нести весь народ росії, і ще вона додала  “Російський народ несе відповідальність велику (за війну – прим. редактор). Ну так, всьому суспільству капець. Потрібно всю Росію зрівняти з землею і побудувати нову”.

І ще актриса впевнена що росію чекає занепад незалежно чим закінчиться війна.

“До осені ми будемо бачити страхітливий розпад суспільства. Бідність, злидні, голод і плюс громадянська війна. Я не дуже горю бажанням повертатися. Вибачте, але є можливість. Дуже співчуваю тим людям, які будуть там жити. Саме їх я хочу якось підтримати. Це громадянська війна. Хаос”,- підкреслила Лазарєва.