Давайте зробимо це разом! Українці не зобов’язані платити за доставку та танспортування газу – петиція

На сайті офіційного інтернет-представництва Президента України з’явилася петиція №22/120328-еп, яка вимагає скасування оплати за транспортування та доставку газу. Ініціатором став письменник Петро Володимирович. У петиції заявляється, що українці не повинні платити за те, чим не користуються.

Деякі люди мають автономне опалення і не мають жодного відношення до газу. Тому, чому людина повинна платити за те, чого не має? Навіщо платити за те, чим не користується? Автор петиції закликає підтримати її, щоб уряд розглянув цю проблему.

Українці, які проживають в приватних будинках, ввели собі газ до хати самостійно і ще повинні платити за його транспортування та доставку? Газові служби повинні надавати послуги і благати людей купувати у них ці послуги.

Зважаючи на суспільний резонанс і обурення людей щодо встановленої так званої плати за транспортування газу, петиція стала дуже актуальною. Для розгляду петиції необхідно набрати мінімум 25 тисяч голосів.

На мою думку, уряд має реагувати на запити громадян і вирішувати проблеми, що виникають в суспільстві. Якщо петиція буде підтримана і одобрена Президентом, то це стане кращим подарунком для українців. Варто нагадати, що від недавнього часу споживачі мають платити окремим рахунком за розподіл (доставку) газу.