“Я правильно розумію, що якщо три бомжі зґв**тyють суддю Оксану Софілканич, яка прийняла таке рішення, то їм світить такий самий вирок?…” – Береза

І тут навіть я офігів. На Закарпатті троє підлітків зґвал**вали 14-річну дівчину та отримали лише по 2 роки умовного терміну. Суд визнав їхню провину у скоєному злочині.

Самі злочинці визнали свою провину. Після цього суддя Воловецького райсуду Оксана Софілканич потужно присудила хлопцям по 5 років позбавлення волі, але звільнила від покарання, призначивши всім трьом випробувальний термін на два роки.

А також ґвалт**ників зобов’язали виплатити потерпілій по 60 тисяч гривень, а також покрити процесуальні витрати у розмірі понад 25 тисяч для кожного.

Я правильно розумію, що якщо три бомжі зґвал**ють суддю Оксану Софілканич, яка прийняла таке рішення, то їм світить такий самий вирок? Виходить, що тепер за 60 000 гривень із носа можна ґвал**вати суддів? Чи це інше? Закарпаття, у вас там суддя охреніла?

PS Думаю, що ґвалт**ник Іванісів, якого партія “Слуга народу” зробила народним депутатом ВР від своєї політсили, зараз у шоці. Йому довелося кілька років відсидіти за таке. І він став нардепом. Ґвалт**ники ж уникли відсидки. Тож один із них може стати президентом.