Кому війна , а кому – гаряча пора. Ось таку теплицю гонять на будівлі номер 4 по вулиці Володимирській. Будинок знаходиться не просто в центрі столиці, він в серці історичного Київа.. (ФОТО)

Кому війна , а кому – гаряча пора. Ось таку теплицю гонять на будівлі номер 4 по вулиці Володимирській. Будинок знаходиться не просто в центрі столиці, він в серці історичного Київа, поруч з фундаментом Десятинної церкви, Історичним Музеєм та Андріівською церквою. Поки нас захищають ЗСУ і ППО, власники будинку (цікаво дізнатись, хто вони), відважно і без перерви на обід, незважаючи на повітряну тривогу, можна сказати, ризикуючи життям (будівельників) і нехтуючи правилами безпеки на будівництві, зводять другий поверх незаконного даху (бо другий рік війни ж, перший побудували в перший).

Підкажіть , будь ласка, шановні співробітники Департаменту Благоустрою, куди звертатись, як допомогти людям витратити (вочевидь зайві) кошти на користь ЗСУ, або безпосередньо на ППО, замість незаконної “теплиці” з жахливим дизайном (мабуть зекономили на проекті), зведеної на будинку-памятці архітектури.

Поки ППО закриваюсь небо – власники будинку номер 4 На Володимирській вулиці завзято докидають пару поверхів, щоб встигнути під прикриттям війни непомітно їх добудувати. Ось це називається справжня , майже релігійна віра в перемогу: хто б його строїв, якби сумнівався!

Оксана Левченя