Отримала те на що заслужила! Російська туристка була в ш0ці, як повелися з нею в Норвегії.. на вулиці на неї чекав маленький “сюрприз” (ФОТО)

Росіянка разом із родиною вирушила на власному авто в тур Європою. Їхала туристка з Білорусі до Латвії, а звідти – до Швеції та Норвегії. Але в один момент пішло щось не так…

На грубу образу та напад із пошкодженням майна поскаржилась у Норвегії російська туристка. Як розповіла потерпіла від русофобії виданню пропагандиському «Лента.ру», вона з’їздила в турне Скандинавією і поплатилася за вояж пошкодженою машиною і написаним на капоті написом «вбивці».

“Ми бачили всіх, хто спускався і піднімався. Всі були налаштовані доброзичливо. Але коли повернулися, побачили, що бічне дзеркало було вивернуто, на дверях невелика вм’ятина, а на капоті – напис”, – поділилася туристка.

При цьому туристка зазначила, що перед поїздкою її попереджали: “Мені розповідали, що на машини з російськими номерами часом можуть вивалити сміття, наклеїти прапори іншої країни або нанести якісь написи”, – заявила туристка.