Оце так новина! Спецслужби знайшли місцезнаходження бункерного діда, у разі ядерного удару його знищать, – Аваков

Якщо глава рф Володимир путін наважиться застосувати ядерну зброю, для нього це закінчиться ліквідацією. Сам путін це прекрасно розуміє, бо західні служби вже знають віддавно де його бункер.

Таку інформацію повідомив, екс-міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Розповідає видання “Сегодня”. Через таку інформацію, путіну тепер потрібно добре обдумати перш ніж ухвалювати таке рішення, на застосування ядерної зброї тактичного масштабу.

“Достатньо чітко прозвучало, що не секрет для західних служб, де перебуває Путін, в якому саме бункері. І не треба думати, що не існує методів, у випадку, коли всі обмеження знято – а застосування ЯЗ знімає повністю всі обмеження – цільового удару по тому місцю, де сидить особисто президент Росії та ймовірно його близькі”, – зазначив Аваков.

Аваков ще зазначив, що у Кремлі продовжують погрожувати світові ядерним ударом. Але це швидше всього робиться тільки для того, щоб тримати у страху світову спільноту.

“Ну, сенс який? Куди? На лінії фронту, де відбувається зіткнення армій? Майже нереально, тому що ти не бачитимеш різниці, хто від цього більше постраждає. Мегаполіс? Ну, якщо ти взагалі закінчений, ти знищуєш територію і взагалі не хочеш із нею ніколи мати справу… На сході країни? Незрозуміло, тому що незрозуміло буде – йтиме троянда вітрів і чи не постраждають твої території. Тобто таких обмежений так багато, що застосування ядерного заряду – це скоріше необхідний атрибут кийка, але ніяк не атрибут для реалізації”, – міркує політик.