“Шойгу ВСЕ”! Через провал у Харкові новим головнокомандувачем війни в Україні став…

ISW повідомляє, що через провал на Харківському напрямку у Росії вирішили усунути Шойгу від командування так званої “спецоперації” та назначити нового головнокомандувача. Тож новим “обличчям війни” Кремль назначив ватажка “вагнерців” Євгена Пригожина.

Розгром російської армії на фронті дуже збісило Кремль та змусив переглянути погляди на керівництво “спецоперацією” в Україні. Аналітики Інституту вивчення війни дійшли висновку, що Міністра оборони Сергія Шойгу фактично усунули від командування, а новим “обличчям війни” став засновник ПВК «‎Вагнер» Євген Пригожин.

Вчора 14 вересня засновник ПВК «‎Вагнер» виступив у вербальною пропагандистською промовою. там він заявив, що російські солдати які потрапили в полон нібито беруть участь у війні.

“Зустріч Пригожина і Фоміна, якщо вона відбулася, може свідчити про те, що Кремль намагається відповісти на багатомісячні скарги військових блогерів на те, що Міноборони Росії не почуло їхню критику, яка підкреслює неефективність російського вищого командування. Пригожин є близькою довіреною особою Путіна, і його відносини з військовими блогерами, що розвиваються, можуть допомогти зберегти їхню підтримку воєнних зусиль Кремля”, – зазначає ISW.