Важка втрата! Важко повірити, що його вже немає… На війні загинув дуже талановитий актор “Ліги сміху” (ФОТО)

Україну знову зітрясли печальні новини про загибель українського актора, гумориста та учасника проєкту “Ліга сміху” з команди «Наш формат» Романа Іваненка. 45-річний артист загинув на Вугледарському напрямку, де він брав участь у бойових діях.

Згідно з повідомленням, Іваненко разом зі своїми побратимами потрапив в оточення та воював до останнього. Проте, на жаль, внаслідок тяжкого поранення він потрапив в полон до окупантів. Незважаючи на намагання допомогти Роману Іваненку, йому не вдалося вижити через відсутність належної медичної допомоги.

Це сталося 11 березня 2023 року, коли загинули ще двоє українських військових на Сході країни. Такі втрати завжди болісні та надзвичайно тяжкі для країни, родин та близьких загиблих. Роман Іваненко залишиться в пам’яті багатьох українців як талановитий актор, гуморист та просто добра людина.

Український шоу-бізнес та зірки “Ліги сміху” висловлюють співчуття рідним та близьким Романа Іваненка та високо оцінюють його мужність та відвагу в захисті рідної країни. Цікаво, що сам Роман Іваненко висловлював своє ставлення до війни та бойових дій на сході України, він називав себе патріотом та зазначав, що готовий боротися за свою країну та захищати її від агресії.

Трагедію підтвердив голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Симашкевич.