За які такі заслуги депутати отримали надбавки до зарплати. Українці обурені… Мережа кипить від від почутого…

Українська громада була обурена після повідомлення, що середня виплата на одного депутата за січень 2023 року становила 48,8 тисячі гривень, що включає в себе власне оклад, 100% надбавку до окладу та варіативні виплати за почесне звання, науковий ступінь, кошти за відпустку, лікарняне або службове відрядження.

Більшість депутатів отримали стовідсоткову надбавку до свого посадового окладу за “інтенсивність праці”. Найбільшу виплату отримав голова парламенту Руслан Стефанчук та голова комітету ВРУ із закордонних справ Олександр Мережко.

І, на жаль, більшість депутатів не відмовилася від своїх надбавок на користь Збройних Сил України або лікування поранених. Це викликало хвилю негоду української громади, яка не може звести кінці з кінцями через постійне підвищення цін на життєво важливі товари та послуги.

Серед критики, яка висловлюється у коментарях, виражається обурення тим, що депутати жирують, тоді як звичайні люди не можуть скласти кінці з кінцями. Вони також відзначають, що депутати повинні прикласти більше зусиль до того, щоб забезпечити справедливість в Україні.