Закони писані тільки для простих людей! “Був сухим як лист”: Суд визнав невинним прокурора за п’яне водіння

Останнім часом багато уваги приділяється встановленню нових трудових рекордів, а суддя Калинівського райсуду Вінницької області Юрій Аліменко нещодавно встановив новий рекорд в розгляді матеріалів про притягнення до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Згідно з поліцейським протоколом, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Віталій Грушковський був зупинений патрульними Калинівського ВП ГУНП за кермом автомобіля, в стані алкогольного сп’яніння.

Хоча Віталій Юзефович відмовився пройти огляд на стан сп’яніння, суддя Аліменко, відклавши всі інші справи, ретельно розглянув матеріали та з’ясував, що голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів був трезвий.

Більше того, Віталій Юзефович не відмовлявся від проходження медичного огляду на стан сп’яніння, а навпаки просив працівників поліції забезпечити охорону його автомобіля іншим екіпажем патрульної поліції, оскільки на вулиці була вже ніч.

Незважаючи на це, працівники поліції ігнорували його прохання та склали протокол про адміністративне правопорушення.

Хоча водій згодився проїхати до медичного закладу для проведення огляду на стан алкогольного сп’яніння, дане прохання залишилося поза увагою працівників поліції. Після складення протоколу про адміністративне правопорушення водій самостійно проїхав до Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де пройшов медичне обстеження.

Як бачимо закони писані тільки для простих людей!