Запрошення було не прийнято! Меркель відповіла Зеленському на вчорашнє запрошення, приїхати у міста де відбувався геноцид

Всеж таки, слова Володимира Зеленського заділи Ангелу Меркель щодо її неправильної позиції щодо росії.

Але вона заперечує свою вину в тому що зараз відбувається на території України, вона всеж таки вважає що зробила правильно щодо України, не приймати у 2008 році до НАТО, заявила її речниця агентства DPA.

“Федеральний канцлер доктор Ангела Меркель підтримує свої рішення у зв’язку з самітом НАТО 2008 року в Бухаресті”, – сказала речниця.

З іншого боку Меркель, виступила за те щоб пирпинилися військові злочини росії проти України, та порушень міжнародного права.

“З огляду на звірства, які стають помітними в Бучі та інших місцях України, усі зусилля федерального уряду та міжнародної спільноти бути на боці України та покласти край варварству та війні Росії проти України мають повну підтримку колишньої канцлерки”, – додала речниця.

Вчора Володимир Зеленський у вечірньому інтервю запросив колишню канцлерку Німеччини Ангелу Меркель та експрезидента Франції Ніколя Саркозі відвідати міста у яких відбувся геноцид російської влади.