Чутлива історія… Кохана легендарного “Да Вінчі” розповіла, як була поруч з ним у перші хвилини після поранення..

Наречена Героя України Дмитра Коцюбайла, відома як “Да Вінчі”, Аліна Михайлова, керівниця медичної служби “УЛЬФ”, поділилася дуже важким досвідом загиблого коханого. У розмові з журналісткою Віолеттою Кіртокою, вона розповіла про те, як вона намагалася врятувати життя своєї любові, який отримав поранення під час обстрілу росіян.

За словами Аліни Михайлової, вона була поруч з “Да Вінчі” у перші хвилини після того, як він отримав поранення. Вона намагалася допомогти йому своїми руками, тримаючи в руках мішок амбу, який допомагав забезпечити штучну вентиляцію його легенів. Вона боролася за його життя, але на жаль, не змогла врятувати його.

Під час розмови з Віолеттою Кіртокою, Аліна також розповіла про найщасливіші дні, які вони провели разом з “Да Вінчі”. Вони були разом протягом 6 років і Аліна зізналася, що не може прийняти втрату свого коханого.

“Життя Аліни закінчилося 7 березня. Моє – о 14:23 того ж дня, коли Аліна викрикнула мені в трубку, що ДаВінчі – важкий 300-ий. А через 20 хвилин його побратим сказав, що лікарі констатують смерть”, – написала журналістка.