Поступили хороші новини! Білоруські журналісти повідомляють що російський льотчик зник з радарів, і швидше всього передав вертоліт Україні

росія створила такі умови для достатньої кількості росіян, що кожен, хто бачить реальність, розуміє марність забави від гри в «стимульну пропаганду». Єдине, що турбує тих, хто захищений від пропаганди, — необхідність виходити з цього божевілля. 

російська пропагандистська машина упереджена до путіна, який одержимий абсолютною владою, створюючи альтернативну реальність великоросії, в якій немає місця для тих, хто хоть трохи підозрює, що існує інша реальність. 

У цій шизофренічній ситуації для справжнього росіянина немає нічого більш патріотичного, ніж руйнування цього інформаційного кокона, який об’єктивно знищує росію.

Верховна Рада України, незважаючи на зобов’язання приєднатися до табору ворога, висловила готовність співпрацювати з достатньою кількістю цих людей, оголосивши винагороду за передачу військової техніки та захист від переслідувань з боку режиму путіна.

Вчора білоруські журналісти з “беларускі гають” і “МотолькоПомоги” вдалось перехопити розмову диспетчера з вертольотом Ка-52, який по їхнім даним полетів у сторону України.

Вчора білоруські журналісти які прехопили розмову диспетчера, заявляють що російський вертоліт відхилився від заданого маршруту і полетів у бік України.

“812-й, ти де зараз знаходишся, скажи по-чесному?

Тимурчик, скажи нам, будь ласка, російською мовою. Ви залишилися там чи ні?”, – було чутно в розмові одного пілота.

У записі диспетчера було багато спроб звязатися з екіпажем,але все було марно. Нагадаємо, що «Укроборонпром» пообітцяв виплатити $500 000 за вкрадений чи захоплений вертоліт у належному стані.

Швидше всього пілот зробив правильний вибір.