Путін вимагає нового наступу на Київ… Генерали умовляють його не робити цього

17 жовтня Путін провів нараду військового та силового блоків, де наполягав на підготовці наступу на двох нових напрямках. На Київ з боку Білорусі, та на Харків із Білгорода.

Він вважає, що мобілізацією можна заткнути дірки на наявних напрямках та створити два нові. А в України не вистачить західної зброї на заборону такого фронту. Але за фактом НАТО лише нарощує постачання.

Частина керівників ГШ та МО РФ умовляють Путіна відмовитися. У разі провалу до березня російським військам катастрофічно не вистачатиме озброєнь. Теза «нам сьогодні нічим наступати» перетвориться на «нам нічим оборонятися». Поразка в цьому випадку буде тотальною, з великою кількістю жертв і втратою контролю над частиною території.

Росія вже визнана терористичною державою. У будь-якому випадку на неї чекає програш і ганьба. Але у разі повторного вторгнення з Білорусі ця ганьба ляже і на Білорусь. Не кажучи вже про прихід війни до нашої країни.

Сьогодні важливими є дії кожного громадянина спрямування проти розгортання російського угруповання та втягування у війну нашої країни. Час рятувати Білорусь від смертей, ганьби та розрухи.