Щойно! Арестович попереджає Українців що сьогодні буде не проста ніч

Арестович, радник глави Адміністрації президента України, попередив, що противник перекинув основні сили на схід (Маріуполь, зона ООС) і намагається за всяку ціну оточити Ізюм і Ворновака ЗСУ.

За словами Арестовича, українцям необхідно готуватися до «важких новин із ООС».

«Доля битви багато в чому буде вирішена там, де ворог зосереджує основні сили», – написав Арестович на своїй сторінці у Facebook, додавши, що є хороші новини.

Тому противник зосереджує там свої основні сили, послаблює себе в іншому місці, а крім того, командування збройними силами розуміє плани противника і вживає відповідних заходів. 

“Зараз настає складний один-два тижні, коли новини будуть мотати всіх по емоційних гойдалках: – тут перемагаємо, наступаємо, – там – непросто і вигрібаємо. У тому числі і щодо ракетних ударів, кількість яких не стане менше (а може і більше). Що це означає? Що ніч темна перед світанком”, – написав Арестович.

Маріуполь

Як доказ радник глави ОП вказав на те, що російське командування перекинуло основні бойові дії на схід. – отримав від російського командування невдалі операції на інших ділянках, — Після другої спроби атакувати і (на сході) знайти нові життєво важливі резерви їх ні в кого не заберуть.

«Крім того, війна вступає в стадію, коли ми маємо верх», — припустив Арестович.