Важливо!!! Український генерал дав свій прогноз коли закінчиться війна

У квітні може статися переполох у цій війні. Ця “спеціальна операція путіна” може закінчитися на кінці квітня або напочатку травня.

Такий прогноз у інтерв’ю OBOZREVATEL дав Микола Маломуж керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках.

“Ми бачимо, що назріває перелом у цій війні. Все залежатиме від того, наскільки ми зможемо сконцентрувати кращі сили і піти не тільки в тактичний наступ, але й у стратегічний, наскільки швидко та ефективно розвиватиметься переговорний процес і настане мир”, – сказав він.

Маломуж ще додав що окупант складає стратегію як завдати другого удару по Україні. Вони почалли залучати додаткові резерви у цій війні,але їхні солдати ще “молоді та необстріляні” немають такого бойового досвіду як наші резервісти.

На думку Маломужа,в росії вже майже не залишилось якісного резерву щоб продовжувати цю війну, а це до 15 тисяч військових. В української армії сили всеж таки набагато кращі, бо у них у строю вже сотні тисяч нових військових, які забезпечені великою кількістю зброї щоб жарити окупантів.

І тому перевага на боці України, – додав Маломуж.

“Тому для нас зараз важливо об’єднати всі сили і грамотно розробити всі операції, які будуть завдавати потужної шкоди противнику на всіх рівнях”, – підсумував Маломуж.