російські пропагандиські ЗМІ пишуть що Рамзан Кадіров перебуває на території України! Наші ЗСУ покажуть йому хто тут господар

Російські ЗМІ пишуть, хто лідер Чечні Рамзан Кадіров їде до України – самостійно керувати “спецоперацією” в Маріуполі.

Після того влада республіки теж повідомила, що глава Чечні Рамзан Кадіров знаходиться на українській землі.

«Подальша стратегія дій чеченських бійців у Маріуполі скоригована, щоб найближчими днями звільнити місто», – пишуть проросійські ЗМІ.

Кадіров вже неодноразово заявляв що він нібито вже на території України, підтвердженням того що він опубліковував відео з гарячих точок. Але навіть у Кремлі спростували його “відрядження” до нашої країни, і ще один доказ того що ні одне ЗМІ не знайшло достовірних доказів цих слів.

Вчора ледер Чечні знову нібито похвалився що він в гарячих точках Маріуполя, але це мош назвати просто “залякуванням”.

Фото яке було викладене у мережу було неправдоподібне оскільки у Маріуполі вже давно немає світла. І ще замітили одну деталь, що вікна були зачинені жалюзями, напевно для того щоб глядач не побачив розбомблене місто.

Ще було знято одне відео,ймовірно бойовики Кадірова стріляють по порожньому, розбомленому будинку,з якого ні хто не стріляє у відповідь.

А ще була інформація,що Кадиров перебуває у Києві. І ще побував у Гостомелі. Але достовірної інформації що він беребуває на території України немає. А ще Кадіров заявив що готовий прийти до українських чиновників і “постукати у двері”.

Але Олексій Арестович довго недумаючи і потролив главу Чечні у коментарях,нібито “постукати”.

І знову у Telegram Кадірова у понеділок було опубліковано чергове відео нібито з Маріуполя.

І в останнюму відео повідомленні Кадіров заявив “що планує взяти місто і очистити його від нацистів”. За підтверджнням Даудова глава Чечні приїхав до Маріуполя щоб підняти бойовий дух своїх бійців,і скорегувати план подальшого наступу

Але відомо точно,що бійці ЗСУ Маріуполя дають достойний відсіч оркам, запевняє Олег Жданов.

Очевидно що для Кремля є великим пріорітетом захоплення Маріуполя. Бо за даними розвідки туди перекинуто два найновіші підрозділи окупанта.

Про це військовий експерт Олег Жданов в інтерв’ю телеканалу “Україна 24”.

“У Маріполі… хоча і критична ситуація, вуличні бої, але місто свою оперативно-стратегічну роль у цій війні виконало. Він відтягнув на себе найбоєздатніші та найєлітніші частини російських військ. Це 150-та мотострілецька дивізія 8-ї загальновійськової армії, яка найновіша. Вона у 2019 році вступила в дію ЗС РФ і, як повідомила Шойгу (міністр оборони РФ – ред.), наймодернізована і оснащена. І за Маріуполь б’ється 22 бригада спецназу ГРУ Міноборони РФ. Це той спецназ, який наводив страх та жах у різних країнах світу. Вони вже три тижні намагаються штурувати Маріуполь», – зазначив Жданов.

Він заявив, що вже третій тиждень захисники Маріуполя щодня дають достойну відповідь цьому угрупуванню.

А ще 24 березня українська арміє провела неперевершену операцію,знищивши великий десантний корабель ВМС РФ у Бердянській. Було знищено велику кількість живої сили,танків,боєприпасів, які пливли на підмогу російського південного угруповання. Завдяки цій успішній операції війська рф не отримали жодного підсилення.

Експерт нагадав, що 24 березня українська армія провела чудову операцію, знищивши великий десантний корабель ВМС РФ у Бердянській. Було знищено боєприпаси, живу силу, техніку, які прямували для посилення російського південного угруповання. Завдяки цій операції російські війська не отримали жодного підсилення.

“Атакою на великі десантні кораблі в Бердянську ми перекрили Росію шляхи постачання… Кілька тижнів тому ми підірвали залізничні мости, що ускладнило постачання південного угрупування російських. Зараз ми знищили половину конвою, який прийшов морським шляхом. Вони ж привезли боєприпаси, паливо, продовольство, особливий склад та техніку для всього південного угруповання військ. І після успішної операції в Бердянській дуже сильно просила бойова активність усієї угруповання на всіх напрямках: на Кривому Розі, Запоріжжі, Миколаївському», – зазначив експерт.